Música en Construcció a LLutxent: Cant líric

podcast
Música en Construcció a LLutxent: Cant líric
Amàlia Garrigós
Si vos agrada la lírica, aquest és el vostre espai. Un pòdcast conduït per Amàlia Garrigós.
 
Música en Construcció és un cicle de concerts que ofereixen l’oportunitat als joves talents d’actuar en públic en espais patrimonials com El Centre Museístic de La Beneficència de València i el Monestir del Corpus Christi de Llutxent (La Vall d’Albaida).
 
Es tracta d’una iniciativa de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València amb la col·laboració de diversos Conservatoris Superiors de Música de la Comunitat Valenciana.
 
En aquest cas, escoltem cantants lírics que estan realitzant el prestigiós màster d’interpretació operística al Conservatori Joaquín Rodrigo de València. Tres sopranos i dos barítons de diverses procedències (Catalunya, Brasil, Portugal o Argentina) actuen, davant del públic, al Claustre d’aquesta magnífica construcció del segle XV i que té una acústica increïble. Maria Bañeras, Oscar Velázquez, Beatriz Esposito, Fabio Soares i Wanda Kravetes relaten les seues experiènces en el màster i parlen dels seus somnis.
 
Escoltem algunes de les peces que interpreten en directe acompanyades dels pianistes Diego Sánchez i Pablo García-Berlanga. El recital fou enregistrat per Ramón Martínez i la realització sonora del podcast va a càrrec d’Edu Comelles. 

Centre Cultural La Beneficència - Corona, 36 46003 València · Info 963 883 565
Concertació de visites 963 883 579 (Prehistòria) / 963 883 578 (Etnologia) · Cessió d'espais 963 883 538