dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 

AGENDA

Activitats des de hui
Teatre infantil
per Disparatario
diumenge 10 de novembre a les 11 i a les 12:45 h
Conta la llegenda que fa molt de temps, Mare Terra va caure en una immensa tristor. Sols una jove, amb ànima guerrera, en l'últim pleniluni de l'any, aconseguirà la Mirra poderosa, lluitarà contra el mal, salvarà a Mare Terra i canviarà el nostre destí. El seu nom és: Valentia. Actrius, màscares, corporis i titelles gegants amb música original. Un viatge fantàstic amb ombres, lluites d'espases i efectes especials. Idioma: castellà-valencià.
 
Teatre a la Bene: accés exclusiu per a xiquets i xiquetes acompanyats d'adults. Edat recomanada: fins a 12 anys. Les entrades es lliuraran al Punt d´Informació del Centre Cultural de la Beneficència, en horari de 10 a 20 hores a partir del dimarts anterior a la representació.
 
Les activitats del centre es poden suspendre en funció de les alertes meteorològiques. L'horari de les activitats es podrà modificar per imprevistos. Aquesta informació es podrà consultar trucant al telèfon del Punt d'Informació: 963 883 565

 

Concert
Sala Alfons el Magnànim
dissabte 23 de novembre a les 18:30 h
LLAVORS DE LA TERRA
 
Música, folkore i tradicions
 
Les entrades es lliuraran al Punt d'Informació del Centre Cultural de la Beneficència, en horari de 10 a 20 hores a partir de dimarts anterior a l'activitat. Aforament limitat fins a esgotar existències.

 

PROGRAMACIÓ TARDOR
4 Octubre 2024
PROGRAMA MÚSICA EN CONSTRUCCIÓ
 
Concerts de cambra, divulgació musical, Joves promeses

 

Exposició temporal L'ETNO MUSEU VALENCIÀ D'ETNOLOGIA
Sales temporals
16 Febrer 2025

Gervasio Sánchez, retorna a L'ETNO amb «Vides minades, 25 anys», un crit contra la terrible injustícia i el drama diari de les mines antipersones, projecte en el qual porta treballant des de 1995. L'exposició ens mostra l'evolució personal o història de vida d'algunes víctimes triades a l'atzar a través de les seues imatges tant en hospitals, a punt de ser amputats, com malferits, amb possibilitat de morir, o en centres ortopèdics, on intentaven tornar a caminar amb cames de plàstic. Algunes d'elles han tingut més sort que unes altres.

 

Exposició temporal L'ETNO MUSEU VALENCIÀ D'ETNOLOGIA
Sales temporals
25 Setembre 2025

«Fadrines» és una exposició sobre dones que no es casaren, quan el que tocava era fer-ho. O el que és el mateix, dones que soscavaren la norma heteropatriarcal de casar-se i tindre fills. Com foren les seues vides tenint en compte l’entorn social que les mirava de reüll, que les estereotipava, que les menystenia? Com es construïren des d’eixe marge que era la fadrinesa, des d’eixa perifèria que crida poc l’atenció?... Lluny de lectures desdenyoses o de llàstima «Fadrines» mostra la diversitat de trajectòries de vida de dones fadrines front al monòlit del model hegemònic. Feministes intuïtives dels anys 40 i 50, el viatge identitari des de l’estereotip a la plenitud és l’essència d’esta exposició.

 

 

 

exposició permanent
Exposició permanent L'ETNO MUSEU VALENCIÀ D'ETNOLOGIA
Sales permanents
31 Desembre 2027

L'ETNO, Museu Valencià d'Etnologia, es una institució que té com a missió col·leccionar, fer recerca i difondre tot allò relacionat amb la cultura tradicional i popular valenciana. Com succeeix en totes les cultures, Les valencianes i els valencians s'enfronten a un futur identitari inde­finit, en debat permanent entre un món cultural­ment cada vegada més homogeni i el desig de mantenir costums i practiques que consideren propis i que els arrelen a un territori i a una societat.

Exposició Permanent
Sales permanents del Museu
31 Desembre 2027

El Museu de Prehistòria de València, creat l’any 1927 com a part inseparable del Servei d’Investigació Prehistòrica (SIP), és una institució científica dedicada a conservar, investigar i difondre el ric patrimoni arqueològic valencià. Les col·leccions exposades a les sales del museu mostren els resultats de les excavacions que du a terme el SIP, amb un recorregut que abasta des del Paleolític fins a època romana, i una sala monogràfica que s’ocupa de la Història dels diners. La Biblioteca, sales de reserva, gabinets especialitzats i laboratoris completen les instal·lacions d’una institució quasi centenària.

 

Centre Cultural La Beneficència - Corona, 36 46003 València · Info 963 883 565
Concertació de visites 963 883 579 (Prehistòria) / 963 883 578 (Etnologia) · Cessió d'espais 963 883 538