AGENDA
Faltar o morir indaga en allò que significa la mort per al grup que experimenta la pèrdua d'un dels seus membres, identificant les representacions col·lectives i les pràctiques rituals amb les quals els subjectes li donen sentit.
El Museu de Prehistòria de la Diputació de València ens ofereix en la sala dedicada a les societats caçadores i recol·lectores els testimonis materials de les primeres gents que van habitar les terres valencianes
La cartelleria del Museu de Prehistòria va nàixer, en una primera època, al caliu de l’activitat expositiva sorgida en la dècada dels vuitanta amb les seues primeres produccions: «La cultura ibèrica» (1983) i «Les societats caçadores de la prehistòria valenciana» (1984).
Fullet amb informació de les activitats programades per el Museu de Prehistòria de València, des d'abril fins a juliol de 2021. Activitats dins i fora del museu. Visites comentades a les sales del museu, tallers didàctics, jornades científiques, jornades de portes obertes, visites a jaciments arqueològics, exposicions itinerants...
El Museu ha establert un protocol de prevenció del COVID-19, per a la seguretat de públic i treballadors, informa’t als punts d’informació o directament en el moment de realitzar la visita o activitat amb el personal que la realitza.
La Biblioteca de L'ETNO busca lectores/as que adopten sus duplicados! Seguro que te interesa!.
En la nova sala permanent descobrireu algunes curiositats de les societats caçadores i recol·lectores de la Prehistòria, a través de la col·lecció de peces arqueològiques del Museu.
En aquesta mostra es presenten les últimes investigacions realitzades al litoral mediterrani peninsular sobre l'aprofitament de recursos marins. S’exposen més d'un centenar de peces procedents d’una dotzena de jaciments valencians conservades al Museu de Prehistòria de València, amb una cronologia d'entre 30.000 i 3.000 anys.
Al barri del Carmen, on es troba el museu, hi ha múltiples variants i tipologies d’edificacions per davant de les quals passem diàriament.
Arreplega d’entrades: a partir del dimarts anterior al concert des de les 10 del matí en el vestíbul del Centre Cultural Beneficència (de 10 a 20 hores) . Màxim 2 entrades per persona. Aforament 60 persones.
L’Associació Cultural La Carraspera naix al 2007 per iniciativa d’un grup d’amics interessats en
la recuperació del nostre folklore al barri de Patraix de València.
A l’àmbit del barri, La Carraspera ha recuperat els Nadals al carrer (des de l’any 2007), és
l’organitzadora de les danses en honor a la Mare de Déu dels Desemparats del grup de “Les
Casetes” (des de l’any 2010) i de les danses de la Tardor a la Plaça de Patraix (des de l’any 2012).
A més, col·labora asíduament amb l’Associació de Veïns del Barri de Patraix.