AGENDA
Faltar o morir indaga en allò que significa la mort per al grup que experimenta la pèrdua d'un dels seus membres, identificant les representacions col·lectives i les pràctiques rituals amb les quals els subjectes li donen sentit.
El Museu de Prehistòria de la Diputació de València ens ofereix en la sala dedicada a les societats caçadores i recol·lectores els testimonis materials de les primeres gents que van habitar les terres valencianes
Busquem en la vostra mirada com ha canviat la percepció que teníeu de la ciutat i com hem canviat amb ella. Com si fóreu un turista, es tracta de reflectir fotogràficament la vostra experiència a la ciutat, amb ulls curiosos.
La cartelleria del Museu de Prehistòria va nàixer, en una primera època, al caliu de l’activitat expositiva sorgida en la dècada dels vuitanta amb les seues primeres produccions: «La cultura ibèrica» (1983) i «Les societats caçadores de la prehistòria valenciana» (1984).
Fullet amb informació de les activitats programades per el Museu de Prehistòria de València, des d'abril fins a juliol de 2021. Activitats dins i fora del museu. Visites comentades a les sales del museu, tallers didàctics, jornades científiques, jornades de portes obertes, visites a jaciments arqueològics, exposicions itinerants...
El Museu ha establert un protocol de prevenció del COVID-19, per a la seguretat de públic i treballadors, informa’t als punts d’informació o directament en el moment de realitzar la visita o activitat amb el personal que la realitza.
El projecte GLAMWiki de L’ETNO té l’objectiu d’ajudar a millorar la quantitat i la qualitat dels continguts sobre cultura popular valenciana a la Viquipèdia, així com a la resta de projectes germans, alliberant imatges i aportant contingut bibliogràfic per a crear nous articles i millorar els existents. El coneixement obert és una aposta de treball de L’ETNO.
La Biblioteca de L'ETNO busca lectores/as que adopten sus duplicados! Seguro que te interesa!.
En la nova sala permanent descobrireu algunes curiositats de les societats caçadores i recol·lectores de la Prehistòria, a través de la col·lecció de peces arqueològiques del Museu.
En aquesta mostra es presenten les últimes investigacions realitzades al litoral mediterrani peninsular sobre l'aprofitament de recursos marins. S’exposen més d'un centenar de peces procedents d’una dotzena de jaciments valencians conservades al Museu de Prehistòria de València, amb una cronologia d'entre 30.000 i 3.000 anys.