AGENDA
L'exposició arreplega en trenta peces l'evolució dels còmics de premsa americans de la primera meitat del segle XX. Són totes elles obres mítiques de mestres indiscutibles del gènere.
BASSIALMANAC
PROGRAMA
ROMANÇ DE SANT ANTONI DE GAVARDA
LA MURGA DEL DENGUE
CANT D’ESTIL
L’HAVANERA DE LES XIQUES BONIQUES
D’APRILIS
MAIOS DE SET AIGÜES
L’U DE MASSANASA
LA MARINERIA ANTIGA
MASURCA SO DE BASSI
CANT DE BATRE
JOTA DE BENIMODO
BOLERO D’ENRIC
NADALA BALL DE REIS
L’AMO DE SON CARABASSA
«Petiteses» és un viatge somiat on es trobarem amb jocs, joguines, un poc de ball i d'imaginació amb històries de tots els dies, històries petites que sempre pasem per alt. Una mirada a través d'una lupa que, fins i tot, ens mostra tots els colors... Espectacle de contes, músiques i cançons.
Saló Alfons el Magnànim
A CÀRREC DE: EL OMBLIGO Y LA PELUSA
Martina és una xiqueta que no vol anar a dormir. Demana que li conten «l'últim conte». La seua iaia conta una història rere una altra fins que Martina es queda adormida o...Contes amb valors en els quals l'amistat i l'afecte són el més important. Narració i titelles: de guant, de taula i plans.
Saló Alfons el Magnànim
Chemago fa que tots els assistents, petits i no tan petits, entren en un món de fantasia, joc i màgia. El públic viatjarà a un món, en el qual tots els somnis es fan realitat. Per suposat, l'humor i les rialles són recurrents. És un espectacle molt participatiu i divertit ideal per gaudir en família. L'ensurt i la diversió estan garantits.
Castellà.
Saló Alfons el Magnànim.
Saló Alfosn el Magnànim
En Valencià
Drets és el nou xou de la Nanets Band Rock, on es combinen cançons de rock and roll amb esquetxos de la pallassa Pupetes i els integrants de la banda. Un espectacle de gran contingut temàtic i didàctic, perquè cada cançó està pensada tractant cada Dret de la Infància.
«Fadrines» es una exposición sobre mujeres que no se casaron, cuando lo que tocaba era hacerlo. O lo que es lo mismo, mujeres que socavaron la norma heteropatriarcal de casarse y tener hijos. ¿Cómo fueron sus vidas teniendo en cuenta el entorno social que las miraba de reojo, que las estereotipaba, que las ninguneaba? ¿Cómo se construyeron desde ese margen que era la fadrinesa, desde esa periferia que llama poco la atención?... Lejos de lecturas desdeñosas o de lástima «Fadrines» muestra la diversidad de trayectorias de vida de mujeres fadrines frente al monolito del modelo hegemónico. Feministas intuitivas de los años 40 y 50, el viaje identitario desde el estereotipo a la plenitud es la esencia de esta exposición.
L’ETNO, Museu Valencià d'Etnologia, es una institución cuya misión es coleccionar, investigar y difundir todo aquello relacionado con la cultura tradicional y popular valenciana. Como sucede en todas las culturas, el pueblo valenciano se enfrenta a un futuro identitario indefinido, en debate permanente entre un mundo culturalmente cada vez más homogéneo y el deseo de mantener las costumbres y prácticas que consideran propias y que les arraigan a un territorio y a una colectividad.
El Museu de Prehistòria de València, creado en 1927 como parte inseparable del Servicio de Investigación Prehistórica (SIP), es una institución científica dedicada a conservar, investigar y difundir el rico patrimonio arqueológico valenciano. Las colecciones expuestas en las salas del museo muestran los resultados de las excavaciones que lleva a cabo el SIP, con un recorrido que abarca desde el Paleolítico hasta época romana, y una sala monográfica que se ocupa de la Historia del dinero. La Biblioteca, salas de reserva, gabinetes especializados y laboratorios completan las instalaciones de una institución casi centenaria.