Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 

AGENDA

Actividades desde hoy
sales permanents del Museu de Prehistòria
MVP
expo permanent
Exposició Permanent
Nova sala permanent del Museu de Prehistòria
De 16 Febrero 2023 hasta 31 Diciembre 2023

El Museu de Prehistòria de la Diputació de València ens ofereix en la sala dedicada a les societats caçadores i recol·lectores els testimonis materials de les primeres gents que van habitar les terres valencianes. La presentació d’aquests testimonis es el fruit de la intensa labor desplegada pel Servei d’Investigació Prehistòrica i el seu Museu des de la seua creació, en 1927, que comprèn les campanyes d'excavacions, les recerques interdisciplinàries i els treballs de conservació i difusió. Tot això es tradueix en les col·leccions del Museu, de gran valor científic i patrimonial, com són les restes antropològiques, els utensilis de pedra o d’os, les creacions artístiques, la fauna i la flora, que ens parlen directament i indirecta d'aquelles societats i el seu món.

Taller infantil
Taller infantil
Patio / Aula taller MPV
Domingo 1 octubre 12:00h

Taller donde se tratará el origen y significado de algunos símbolos caracterísitcos de la escritura jeroglífica egípcia. Con la colaboración del Instituto Valenciano de Egiptología (IVDE)

Reserva de entrada el jueves anterior a la realización de los talleres de fin de semana.
Reserva máxima de dos entradas por persona.

Será necesario su registro como usuario antes de realizar la reserva de la visita.

música
Música
Patio V
Domingo 1 octubre, 11:00h y 12:45h valenciano

Reservado el derecho de admisión.

Sólo accederán a los espectáculos infantiles menores acompañados de adultos

El nostre objectiu és que les famílies pugueu gaudir juntes de la música i la cultura del nostre territori. Per això, hem seleccionat les cançons més conegudes i les hem adaptat perquè siguen divertides i adequades per a tots i totes. Així, grans i xicotets podreu ballar i cantar plegats les cançons que tots coneixem. Al nostre espectacle escoltareu versions de cançons com "La manta al coll", "Miquel de la mel", "El Tio Pep" o "Quan les oques van al camp". Vos assegurem que passarem una bona estona.

Las entradas se podrán retirar en el punto de información del Centre Cultural La Beneficència, desde media hora antes de cada función. Máximo 5 entradas por grupo familiar, con al menos un/a niño/a.

Se suministrarán entradas hasta completar el aforo.

Podrás obtener tus entradas de forma anticipada:

a través de la web www.labeneficencia.es

exposició permanent
Exposición permanente
Salas permanentes
31 Diciembre 2023

L’ETNO, Museu Valencià d'Etnologia, es una institución cuya misión es coleccionar, investigar y difundir todo aquello relacionado con la cultura tradicional y popular valenciana. Como sucede en todas las culturas, el pue­blo valenciano se enfrenta a un futuro identitario inde­finido, en debate permanente entre un mundo cultural­mente cada vez más homogéneo y el deseo de mantener las costumbres y prácticas que consideran propias y que les arraigan a un territorio y a una colectividad.

Centre Cultural La Beneficència - Corona, 36 46003 València · Info 963 883 565
Concertació de visites 963 883 579 (Prehistòria) / 963 883 578 (Etnologia) · Cessió d'espais 963 883 538