ACUDIM

ACUDIM34
Agenda Cultural
ACUDIM
Agenda cultural diputació i museus desembre 2021- gener 2022

El fullet ACUDIM és un resum del programa d’activitats de l'Àrea de Cultura de la Diputació de València. La majoria de les activitats culturals ací oferides tenen lloc al Centre Museístic de la Beneficència . Són activitats gratuïtes i obertes als ciutadans.

Aquest fullet s'edita cada dos mesos i arreplega tota la programació dels dos museus que gestiona l'Àrea de Cultura: Museu de Prehistòria de València,i Museu Valencià d'Etnologia .

A més, ACUDIM dóna compte de totes les exposicions itinerants que arriben als pobles valencians de la mà de l'Àrea de Cultura i de l'equip de tècnics dels museus de la Diputació. Aquestes itinerants serveixen d'acostament de l'activitat dels museus als municipis i contribueix a descentralitzar la cultura més enllà del nostre cap i casal.

A banda de les activitats expositives ACUDIM també recull una sel·lecció d’aquelles activitats que s'organitzen des d'altres unitats adscrites a cultura, com, el SARC o Promoció Cultural. Es tracta d'activitats obertes al públic: concerts, presentacions de llibres, teatre, actuacions musicals, etc. etc.

Consulteu i gaudiu la programació!
 

 

Centre Cultural La Beneficència - Corona, 36 46003 València · Info 963 883 565
Concertació de visites 963 883 579 (Prehistòria) / 963 883 578 (Etnologia) · Cessió d'espais 963 883 538