AGENDA
Francesc Jarque és, sens dubte, un dels grans fotògrafs valencians que conten amb un reconeixement nacional i internacional. La seua extensíssima producció fotogràfica és una magnífica mostra documental i artística de les diferents manifestacions de la cultura popular valenciana.
El projecte #CapAUnMuseuSostenible pretén donar a conéixer el compromís del Museu Valencià d’ Etnologia amb els objectius del desenvolupament sostenible La primera acció d'aquest compromís és la reutilització de les lones publicitàries de les exposicions i altres projectes del museu.
L’exposició obrirà una finestra a un període històric menystingut i poc valorat. Una etapa de mestissatge, transició i frontissa, amb reminiscències romanes y elements germànics i del món oriental. Sense els visigots, no podem entendre el món musulmà ni els temps feudals.
De segur que has jugat alguna vegada al Memory. Et proposem que construïsques el teu a partir d'aquelles coses que més t'agraden: les teues cançons, els records favorits, els joguets que t'agraden, els teus menjars preferits. Deixa volar la teua imaginació, vine al museu i fes el teu propi Memory amb materials reciclats. Podràs emportar-te'l a casa i compartir estones de joc infinit amb qui tu vulgues. T'apuntes?.
L'exposició es compon d’un total de 89 obres realitzades entre els anys 70 i les primeres dècades dels anys 80 del segle XX. El material s'ha organitzat en cinc apartats: barri xinés, gitanos, el rastre, Sant Esteve i altres.
La mostra explica de manera clara i atractiva les bases fonamentals de l'esport, presentant el tema d'una forma didàctica amb la finalitat d'atraure al gran públic.
Els iaios de la residència són els protagonistes de la festa del dia de l’ancià.
Ens ofereixen el millor d’ells mateixos amb números artístics plens de gràcia
i preparats amb gran estima i sentit de l’humor.
Fullet trimestral amb informació de les activitats programades per el Museu de Prehistòria de València, des de gener fins a març de 2020. Activitats dins i fora del museu. Visites comentades a les sales del museu, tallers didàctics, jornades científiques, conferències, jornades de portes obertes, visites a jaciments arqueològics, exposicions itinerants, biblioteca infantil...
Quan contem històries populars estem compartint també una certa interpretació del món, un cert tipus d'humor, una certa màgia…, és a dir, estem transmetent les arrels profundes de la cultura i de les creences pròpies de la gent de cada terra.